Tocanita de soia cu mamaliguta

de Mama_Lizica in Mancaruri de post, 22 Mar 2010 | 10008 vizualizari

 

Pentru cei ce tin post, pentru vegetarieni si pentru cei carora le-ar placea sa incerce o varianta mai dietetica a tocanei de porc.

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi soia cuburi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 1 morcov mare
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca bulion (sau paste de tomate indoita cu apa)
  • un pumn de mazare congelata sau la conserva
  • 1 lingura ulei, sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de soia cu mamaliguta:

Lasi soia la inmuiat cam 2 ore in apa, apoi scurgi apa, clatesti cuburile de soia si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, tai marunt ceapa, ardeiul, morcovul si le pui la calit intr-o lingura de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi mazarea si cuburile de soia, fierte si scurse de apa. Adaugi apa cat sa acopere cuburile de soia. Lasi la fiert 10 minute, apoi adaugi bulionul, potrivesti de sare si piper si mai lasi 5 minute. Torni vinul, mai lasi sa fiarba 5-10 minute (incerci morcovul, sa fie fiert). Presari apoi patrunjel tocat marunt. Servesti fierbinte, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu mamaliguta-post