Tocanita de soia cu cus-cus

de Corinuta in Mancaruri de post, 2 Oct 2010 | 11550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de soia cuburi
  • 1-2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 6 linguri ulei
  • 200 ml sos de rosii
  • 400 g cus-cus
  • sare, piper macinat
  • verdeata tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de soia cu cus-cus:

Se pun cuburile de soia la inmuiat in apa calduta. Ceapa si usturoiul se toaca, apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei pana se inmoaie. Se adauga soia scursa de apa, pasta de ardei si o cana cu apa calda si se lasa sa fiarba cca. 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-8 minute pana se ingroase sosul.

Intr-o craticioara se pune restul de ulei impreuna cu cus-cusul, se prajeste cateva minute la foc potrivit, pana isi schimba culoarea, invartind mereu. Se adauga apa calda sau supa (cam 600 ml) si se lasa sa fiarba pana absoarbe tot lichidul. Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat