Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 25421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 porumbei
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 dovlecei
  • 12 rosii
  • o capatana medie de usturoi
  • sare,piper,rozmarin ,cimbru , busuioc si patrunjel
  • apa,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun:

Am spalat porumbeii,i-am taiat pe jumatate si i-am pus un pic la prajit in ulei ,in tuci(ceaun)...apoi am adaugat ceapa verde peste care am adaugat apa si le-am lasat la inabusit.

Rosiile le-am oparit ,apoi le-am decojit si le-am taiat cubulete,la fel si dovlecelul,l-am taiat cubulete.Le-am adaudat in ceaun.Usturoiul l-am pisat cu pisalogul si l-am frecat cu putina sare si ulei pana a devenit ca o pasta .Tocanita se fierbe pana scade bine de tot...Spre final se adauga usturoiul , condimentele si verdeturile...se mai lasa cateva clocote si se ridica dupa foc.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliga si ardei iute verde alaturi de un vin alb:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (14)

nadina73 1

24.06.2010, 16:56

porumbei ,,,,,,,,,,,imi amintesc cand eram copii la tara la bunica in vacanta si il vedeam pe bunicu cu le rupea gatu la porumbei ..................nu imi placea deloc cand vedeam ,dar tocanita era grozava5 furcu

ramo_cata 1

24.06.2010, 22:18

nadina multumesc pentru furculite

nadina73 1

24.06.2010, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci