Tocanita de pui cu naut si galuste de faina

de lili in Pui, 17 Sep 2015 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 2 ceape mari
  • 3 morcovi
  • o conserva cu naut de la SunFood
  • faina pentru galuste.
  • un ou
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu naut si galuste de faina:

Taiem ceapa si o pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugam pulpele si apa cat sa le acopere. Le lasam la fiert. Cand incep sa fiarba adaugam si nautul. Mai lasam sa fiarba cateva  minute si ne apucam sa facem galustele. Cum preparam galustele: batem oul bine si adaugam faina atat cat sa fie un aluat mai grosut. Galustele le adaugam cand mancarea este aproape gata de fiert si mai lasam sa fiarba. Cand mancarea e gata putem adauga si frunze de patrunjel. Sa aveti pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu naut si galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]