Tocăniţă de porc cu ciuperci

de madi_marin in Porc, 3 Mar 2013 | 14255 vizualizari

 

O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci champignon
  • 4 morcovi
  • 4 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 coserva de rosii cubuleţe
  • 1 cană de zarzavat de casa din roşii şi ardei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 ceaşcă de vin roşu
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc cu ciuperci:

Se pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc amestecând continuu până ce aceasta şi-a schimbat culoarea. Se adaugă apoi ciupercile tăiate mai mare , se pun şi apă sau supă de legume şi vin şi se mută vasul în cuptorul încins.

Se fierbe totul la foc potrivit şi când carnea e aproape gata se adaugă roşiile din conservă, zarzavatul şi pasta de tomate, sare şi piper după gust, si se dă din nou vasul la cuptor ca să scadă bine sosul.

Se serveşte tocăniţa caldă presărată cu pătrunjel şi alături de mămăligă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu sos de ardei si paste