Tocanita de ciuperci cu carne

de gaby_gabytza in Pui, 21 Noi 2014 | 9134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 4catei usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 300 ml suc de rosii(eu am tocat si rosiile)
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne:

Spalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana devine transparenta.Adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat marunt si le lasam sa se caleasca putin.Dupa care adaugam ciupercile taiate feliii,
sucul de rosii si rosiile tocate.

Punem condimentele dupa gust impreuna cu usturoiul pisat.Dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la moc mediu pana sunt gata ciupercile .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

21.11.2014, 22:02

buna

gaby_gabytza 1

22.11.2014, 11:49

ela ma bucur ca va place

gaby_gabytza 1

22.11.2014, 11:49

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pulpe de pui si ciuperci