Tocanita de ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 6 Mar 2018 | 4507 vizualizari

 

Foarte apreciata in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 3-4 legaturi de ceapa verde (optional)
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba, cat si partea verde. Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt.
Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde. Dupa alte 3 minute, adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute. La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimentam cu sare si piper.
Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta veche de desert - Grau fiert