Tocanita de ciuperci

de Raisha in Mancaruri de post, 5 Mar 2015 | 4981 vizualizari

 

O tocanita gustoasa de ciuperci...

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • - 1 ceapa
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 rosii
  • - 1 ardei gras rosu
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o oala incapatoare cu putin ulei la incins dupa care se adauga ceapa si se lasa cateva minute la calit. Apoi se adauga si usturoiul.

Intre timp tocam cubulete ardeiul, il adaugam in tigaie si calim pana cand legumele devin moi. Rosiile le oparim separat intr-o tigaie cu apa ca sa le putem curata usor de coaja iar apoi le taiem cubulete. Ciupercile le tocam marunt si le adaugam in oala. Lasam legumele pe foc pana scade lichidul lasat de ciuperci, amestecand din cand in cand.

La final condimentam cu sare si piper.

Se mananca cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]