Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc

de Dea_Dea in Porc, 11 Iul 2013 | 3695 vizualizari

 

O tocanita delicioasa care se face repede!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc:

Carnea se taie cubulete si se pune in cratita cu ulei. Se lasa 5-10 min . pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa si ardeiul tocate.Se pune sare, piper si pasta de rosii.

Se amesteca si se pune apa si se lasa la fiert 30 min pana scade putin.

La final se pune patrunjel.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune ceapa verde.

2

Carnea de porc se poate inlocui cu cea de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CookieMonster 1

11.07.2013, 16:23

ce-mi palce cu ceapa

Valclaudia 1

11.07.2013, 21:28

fac si eu, doar ca pun mult mai multa ceapa, iese un fel de sos...

Dea_Dea 1

12.07.2013, 08:39

Claudia stiu draga mea , dar sotului ii place mai zemoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpa de porc