Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc

de Dea_Dea in Porc, 11 Iul 2013 | 3990 vizualizari

 

O tocanita delicioasa care se face repede!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc:

Carnea se taie cubulete si se pune in cratita cu ulei. Se lasa 5-10 min . pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa si ardeiul tocate.Se pune sare, piper si pasta de rosii.

Se amesteca si se pune apa si se lasa la fiert 30 min pana scade putin.

La final se pune patrunjel.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune ceapa verde.

2

Carnea de porc se poate inlocui cu cea de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CookieMonster 1

11.07.2013, 16:23

ce-mi palce cu ceapa

Valclaudia 1

11.07.2013, 21:28

fac si eu, doar ca pun mult mai multa ceapa, iese un fel de sos...

Dea_Dea 1

12.07.2013, 08:39

Claudia stiu draga mea , dar sotului ii place mai zemoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]