Tocăniţă de ceapă

de madi_marin in Pui, 14 Dec 2014 | 5066 vizualizari

 

E o mâncărică foarte gustoasă care merge foarte bine cu mămăliguţă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapă
  • 1/2 piept mare de pui
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de ceapă:

Se curăţă cepele şi se taie juliene.

Pieptul de pui se taie făşii.

Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă apă, pastă de tomate, foaia de dafin şi tarhon şi se dă vasul la cuptor.

Când a scăzut  bine se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se poate servi şi caldă şi rece cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de ceapă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui festiv la cuptor