Tocăniţă de ceapă

de madi_marin in Pui, 14 Dec 2014 | 4859 vizualizari

 

E o mâncărică foarte gustoasă care merge foarte bine cu mămăliguţă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapă
  • 1/2 piept mare de pui
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de ceapă:

Se curăţă cepele şi se taie juliene.

Pieptul de pui se taie făşii.

Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă apă, pastă de tomate, foaia de dafin şi tarhon şi se dă vasul la cuptor.

Când a scăzut  bine se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se poate servi şi caldă şi rece cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de ceapă" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Ksenya 1

15.12.2014, 14:55

faina prezentare!

tanyapatap 1

15.12.2014, 17:43

ilinca_rox 1

16.12.2014, 08:52

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura la gratar