Tocanita de cartofi cu pui si masline

de Lorra in Pui, 7 Oct 2012 | 6120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 500 gr. piept de pui
  • 300 gr. masline negre
  • 2 morcov
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 250-300 gr.rosii in bulion
  • patrunjel
  • sare si piper (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui si masline:

Se pun la calit ceapa, morcovul si ardeiul gras, tocate.

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete, dupa care se pun peste legumele calite si se adauga apa cat sa-i acopere.

Pieptul de pui taiat cubulete, se caleste in putin ulei si se adauga in cratita dupa ce cartofii au fiert, tot atunci se adauga si rosiile tocate marunt.

La final se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pune patrunjelul tocat si maslinele intregi.

Se mai lasa 5 min. si se da de pe foc.

 

TIPS-URI

1

Pentru varianta fara prajeala, totul se fierbe (legumele si pieptul de pui).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de piept de pui cu sos de rosii si cartofi