Tocanita de cartofi

de Bya Ralu in Porc, 5 Mar 2012 | 3483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gulas de porc
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • vin alb(1 ceasca)
  • 1 cutie rosii in bulion
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga si morcovul ras pe razatoarea mica si carnea de porc. Adaugam si ceasca de vin alb si le lasam 5 min sa se caleasca. Cartofii se taie cubulete si se adauga in ceaun peste carne, se pun condimentele (boia dulce,piper,vegeta,busuioc) si se pune apa cat sa acopere. Adaugam si cutia cu rosii in bulion si se lasa la fiert 30 minute, pana scade putin apa si cartofii sunt fierti. Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi