Tocanita de aripioare cu taietei cu ou

de reisnaor_2006 in Pui, 14 Oct 2014 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • o punga de taietei cu ou
  • 1 kg de aripioare
  • pasta de rosii
  • 50 gr masline verzi negre
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de aripioare cu taietei cu ou:

Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de pasta de bulion, maslinele taiate si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc potrivit.

Separat fierbem in apa cu sare taieteii, ii scurgem de apa, untul il punem intr-o cratita sa se topeasca, adaugam patrunjelul tocat. In farfurie punem taieteii, untul topit cu patrunjel si langa tocanita de aripioare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de aripioare cu taietei cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta