Tocanita de ardei copti

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Aug 2013 | 5054 vizualizari

 

Reteta este una din preferatele mele .De cate ori o fac,intodeauna pare putin.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (capia +grasi)
  • 500 g rosii
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml smantana (optional)
  • patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu (optional)
  • 1 jumatate lingura faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti:

Tocam ceapa si o calim in ulei pana devine un pic maronie,adaugam rosiile fara coaja si taiate marunt,lasam 10 min la inabusit la foc mic,adaugam ardeiii copti curatati de coaja si fara seminte,taiati fasii ,adaugam si ardeiul iute tocat marunt,lasam 10 minute,apoi adaugam smantana cu faina desfacuta cu putina apa,lasam 6 minute,oprim flacara si adaugam usturoiul tocat marunt ,amestecam.

La servit se adauga patrunjel tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]