Tocanita aromata picanta

de alinutzika in Pui, 7 Mar 2012 | 4598 vizualizari

 

O tocanita excelenta, pe care am facut-o de cateva ori zilele astea, pt ca ne-a placut mult de tot. E foarte aromata, iar sotul meu zicea ca e genul de mancare chinezeasca. Nu stiu, pt ca eu nu am mancat niciodata la vreun restaurant chinezesc.
Tot ce stiu e ca imi place enorm!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 300 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 cutie conserva rosii sau 1/2 l bulion
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri pasta ardei
  • 1/2 lingurita din fiecare condiment uscat (sau dupa gustul fiecaruia): rozmarin, ienibahar, nucsoara, scortisoara-ii da un gust senzational, cimbru, ghimbir
  • sare, piper, vegeta, dupa gust
  • apa, daca mai e nevoie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita aromata picanta:

Se toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete mai marisoare. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mai mic. Daca e nevoie, mai adaugati putina apa.

TIPS-URI

1

Merge perfect alaturi de orez, cartofi aurii, pireu, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita aromata picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

08.03.2012, 05:29

si aromata si picanta...mmm,trebuie sa fie bun

Ubulika 1

09.03.2012, 09:14

MIUTA 1

09.03.2012, 17:38

Ce bine arata imi place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui gradinareasca