Tiramisu reţetă originală, cu frisca

de Lau in Prajituri, 3 Noi 2011 | 11028 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • cafea
  • cacao pentru pudrat
  • 250 g mascarpone
  • 350 ml frisca
  • 5 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu frisca:

Tiramisu reţetă originală

Amestecam galbenusurile cu zaharul bine, punem pe baie de aburi si amestecam continuu pana se topeste zaharul si se ingroasa. Lasam sa se raceasca(eu am dat la frigider)

Batem mascarpone si adaugam crema de galbenusuri, frisca batuta bine, esenta de rom dupa gust si amestecam bine.

Trecem piscoturile prin cafea (nu le lasam mai mult de 2 secunde), asezam un rand adaugam 1/3 din crema, alt strat de piscoturi, crema ramasa si dam la rece 2 ore. Pudram cacao inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]