Tigaie apocaliptică

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2012 | 12212 vizualizari

 

Cu reţeta aceasta particip la concursul lansat de Bucatar Maniac.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 8 fâşii subţiri de bacon
  • ciuperci
  • 300 ml smântână de gătit
  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • condimente pentru friptura
  • rosioare cherry
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie apocaliptică:

Se taie bucata de piept de pui în 4, apoi fiecare bucată se taie şi se  întinde ca o foaie. Se pudrează cu sare şi piper.

Se pun deasupra fiecareia ciuperci tocate, apoi se rulează şi se înfăşoară în bacon. Rulourile se prind cu scobitori şi se presară cu condimente pentru friptură. Se pun într-o tăviţă tapetată cu hârtie de copt şi unsă bine cu ulei, apoi se dau la cuptor până se rumenesc frumos. Se întorc de câte ori e nevoie.

Brânza cu mucegai se taie bucăţele care se pun cu smântâna de gătit la foc mic până se formează un sos. Se pun şi ciupercile feliate şi se mai adaugă sare daca e nevoie.Se lasă să mai dea un clocot şi se trage de pe foc.

Într-o tigaie fără mâner se pune sosul alb cu ciuperci, apoi se adaugă rulourile care s-au gătit complet, se pun câteva roşioare cherry , se presară un pic de pătrunjel si se dă vasul la cuptorul încins pentru 10 minute.

Se serveşte imediat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie apocaliptică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui