Telina pane

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 9137 vizualizari

 

Potrivita ca gustare sau garnitura teina pane este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • faina
  • 1-2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina pane:

 

Telina se curata, se spala, se taie felii de 0,5 cm si se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca.

 Se scurge bine de apa, se trece prin faina, ou batut in care am pus sare si piper, pesmet si se pune in tigaia cu ulei incins. 

Se prajeste pe ambele parti si se aseaza pe un servet pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga diferite condimente dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Tabita _ 1

12.04.2013, 00:25

RuxyRux

Sim0na 1

12.04.2013, 10:09

Uite ca d-asta n-am mancat niciodata! Trebuie s-o incerc neaparat!

Tabita _ 1

12.04.2013, 11:17

Sa o incerci Sim0na, n-ai ce pierde.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sepia a la plancha