Telina cu sos de mustar

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 5089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina cu sos de mustar:

Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald.

Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere. Lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp amestecam mustarul cu faina, zeama de lamaie si foarte putina apa. Eu am folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic. Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul. Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa alegeti fierberea telinei in cazul in care va feriti de prajeli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti (de post)