Tarte cu peste

de Laly in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 6041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 1 galbenus
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • 2-3 linguri de apa
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 1 conserva de ton
  • 1 rosie
  • 100 gr porumb din conserva
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 3 fire de ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu peste:

Aluatul:

-frecam untul moale,la temperatura camerei cu galbenusul,un praf de sare,apoi adaugam putin cate putin faina si apa.Framantam bine aluatul pana cand nu se mai lipeste de maini.Ungem formele de tarta,sau formele de briose cu putin ulei. Intindem aluatul,apoi taiem si punem aluatul in forme imbracand si peretii. Acoperim aluatul cu folie de aluminiu,pentru a se coace frumos,fara sa se umfle.Coacem circa 15-20 de minute pana se rumeneste frumos.Scoatem formele din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Umplutura:

-amestecam bucatile de ton cu boabele de porumb,ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri,rosiile curatate si taiate cubulete mici.Adaugam uleiul de masline,zeama de lamaie si sare dupa gust.

Umplem tartele cu aceasta salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]