Tartă cu spanac şi brânză

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 4278 vizualizari

 

Mie îmi place foarte mult spanacul.Şi pentru că pe piaţă a apărut deja, m-am gândit să fac o tartă simplă şi foarte gustoasă. Se face uşor.În compoziţie mai merge adăugat şi un pic de kaizer prăjit….aşa cum am mâncat de la colega mea….dar pentru că noi mâncăm rar mezeluri….am preferat să fac fără.

 

INGREDIENTE

  • 700 g spanac proaspăt
  • 200 g brânză de oaie rasă
  • 5 ouă
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • 150 g caşcaval ras
  • roşii cherry
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu spanac şi brânză:

Spanacul se curăţă şi se spală bine. Se opăreşte pentru câteva minute în apă cu sare, se scoate, se răceşte apoi se scurge bine.

Ceapa se toacă mărunt, la fel şi mărarul.

Spanacul bine scurs se toacă mărunt, se amestecă cu ceapa şi mărarul, cu ouăle bătute ca pentru omletă,100 g caşcaval ras, piper şi  brânză rasă. Compoziţia se toarnă în tava de tartă cu diametrul de 27 cm unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se presară deasupra restul de cascaval şi se pun căteva roşioare cherry. Se coace tarta cam 25 de minute. 

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu spanac şi brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]