Tarta cu praz si 3 feluri de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 4510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT:
  • 250g faina
  • 10g drojdie proaspata
  • 2 linguri lapte
  • 1 galbenus de ou si 1 ou intreg
  • 125g unt
  • 1 lingurita rasa sare
  • piper dupa gust
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:
  • ½ kg de praz tanar
  • 3 felii mari kaizer
  • 100g branza telemea de vaca
  • 50g cascaval
  • 100g cas sarat de oaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si 3 feluri de branza:

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.

Se caleste apoi kaizerul taiat cubulete. Adaugam prazul taiat in ½, doar partea tare, fara frunzele verzi si calim pana se moaie. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cele 3 feluri de branza rasa cu cele 2 oua.Intindem aluatul in tava si punem prazul si kaizerul.Peste acestea turnam amestecul din branza si ou. Coacem la 200°C pana branza devine aurie. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]