Tarta cu ciuperci, ardei si spanac

de oanapl in Mancaruri de legume, 5 Feb 2017 | 4269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4 ardei grasi rosii
  • 250 g ciuperci
  • 300 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 50 g parmezan
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci, ardei si spanac:

Frigi ardeii rosii, ii cureti de coaja si ii tai fasii mici. Intr-un castron, amesteci ardeii cu spanacul (decongelat si scurs de apa) si ciupercile taiate cubulete, dupa care condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si rozmarin. Adaugi parmezanul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Separat mixezi ouale apoi le torni peste compozitia de ardei cu ciuperci si omogenizezi.

Intinzi foaia de aluat si apoi imbraci o forma rotunda, ridicand bine pe margini, pui compozitia si tai surplusul de aluat.

Introduci vasul in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumeneste frumos. Scoti tava si presari cascavalul ras si o mai lasi 5 minute la cuptor pana se topeste cascavalul.

 Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci, ardei si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza la cuptor