Tarta cu branza, piept de pui si conopida

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 6871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 400 gr branza vaci
  • 100 gr cascaval
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • un piept de pui
  • o conopida potrivita ca marime
  •  unt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, piept de pui si conopida:

Se fierbe conopida si se lasa la scurs. Pieptul de pui se pune la fiert timp de 10 minute.

Se scurge si se toaca bucatele mici (asa cum as toca-o io pe medi :))))

Intr-o tava de tarta asezam foietajul dupa ce am uns tava cu unt.

Asezam bucatile de piept si buchetele de conopida si le condimentam usor (doar cu sare si piper)

Amestecam intr-un vas branza de vaci, cascavalul, ouale, smantana si faina. Potrivim gustul de sare si piper.

Turnam deasupra.

Introducem in cuptorul preincalzit pana ce se rumeneste frumos.

A fost GROZAVA, nu am apucat sa ii fac poza intreaga .

Daca au cerut reteta colegii lui Cezar...nu trebuie sa mai completez nimic:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, piept de pui si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (72)

amy_b 1

14.10.2010, 22:27

Valentina 1

15.10.2010, 14:09

Am facut-o si eu azi, dar cu muschi de porc afumat si mix de legume. A iesit foarte buna

gaby_duceag 1

15.10.2010, 14:15

traiasca medi)). da, asta e fain, ca pui ce ai))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged pentru tarte aperitiv