Taitei de casa

de mihaelaM in Paste, 5 Iul 2011 | 3494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4galbenuse
  • faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Punem galbenusele intr-un castronel,sarea si faina cat cuprinde.Amestecam totul pana devine un aluat nelipicios.

Aluatul il luam si-l intindem pe masa de lucru punand faina pe masa,intindem aluatul in foaie subtire punanad din cand in cand deasupra faina.

Cand foaia este intinsa bine mai punem o mana de faina deasupra rulam si taiem fasii,apoi ii intindem si-i lasam sa se usuce pe masa.

Cand o sa ii luam sa-i punem in ciorbita ii punem in sita si-i cernem.

bafta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]