Taitei cu varza

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 7746 vizualizari

 

Usor si gustos de post!

 

INGREDIENTE

  • taitei patratele sau tagliatelle 300 g.
  • varza dulce alba 1 bucata potrivita
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • ulei de floarea soarelui 100 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie fideluta cu rindeaua sau robotul de bucatarie! Atentie, nu se freaca varza cu sare!!!

Intr-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la incins, se adauga varza fideluta si se lasa la calit la foc mic, pana se aureste, atentie se amesteca mereu ca sa nu se arda. Intre timp se fierb taiteii in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se adauaga la varza calita. Se amesteca usor, se asezoneaza de sare si piper. Se poate servi calda sau rece dupa gustul fiecaruia!

TIPS-URI

1

pentru post se pot folosi taitei fara ou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus cu faina de naut