Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

de Satisfyyourcravings in Paste, 2 Dec 2016 | 2647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle
  • 1 bucata praz
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei)
  • 30 grame branza Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez):

Se fierb tagliatellele, conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se adauga usturoiul feliat. Se prajeste 1 minut, apoi se adauga prazul taiat rondele. Se lasa la gatit, la foc mediu, spre mic, amestecand frecvent 10-15 minute, pana se inmoaie si devine dulce.

Se adauga smantana, sare si piper si se mai lasa cateva minute, pana cand sosul se ingroasa. 

Se adauga tagliatellele peste sos, adaugand putin din apa in care au fiert, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos. 

Se asaza tagliatellele pe farfurii, se presara branza Gouda rasa deasupra si se servesc cu kibbeling (cod pane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere