Tagliatelle cu sos de busuioc

de ana in Paste, 16 Iul 2010 | 5226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • Sos
  • 0 mana de busuioc
  • 100 gr alune
  • 200 gr nuci
  • 2 linguri de smantana
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 gr cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de busuioc:

Intai preparam sosul ,apoi pregatim pastele ,pentru ca trebuie servite fierbinti .

Sosul:Punem toate ingredientele in blander si le mixam pana obtinem o pasta fina .

Este foarte usor de realizat .

Pastele le fierbem conform instructiunilor le scurgem bine .Incingem o tigaie ,adaugam uleiul apoi pastele le tinem 2 minute pe foc.Asezam pastele pe platou ,repartizam sos apoi presaram cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.07.2010, 17:25

ce bine arata 5 furcu

gaby_duceag 1

29.07.2010, 07:50

interesant sos, cred ca mi-ar placea! busuioc!

ana 1

29.07.2010, 09:11

Ina sa stii ,inainte foloseam busuioc uscat si nu prea ma incanta ,busuiocul proaspat e super !Nadina @Gaby e bun tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-budinci de paste cu pui