Tagliatelle cu rosii si busuioc

de - Andreea - in Paste, 23 Iul 2013 | 12192 vizualizari

 

O reteta pe cit de simpla pe atit de parfumata si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip tagliatelle
  • 6-7 rosii coapte
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • busuioc proaspat
  • piper
  • sare
  • zahar
  • parmezan ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu rosii si busuioc:

Se pune apa la fiert.Cand aceasta fierbe,se pune sare si apoi se pun pastele.Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.Se scurg de apa cand sunt gata .

Rosiile se spala,se rupe codita si se taie cuburi mici.

Usturoiul se curata de coaja si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile,sare,piper si putin zahar.Se da la foc mic si se lasa sa fiarba pana ce devin un sos.

Se adauga busuiocul proaspat tocat.

In sos se pun pastele si se servesc calde de preferinta presarate cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]