Tagliatelle cu piftele by J.Oliver

de ana in Paste, 16 Iul 2010 | 6735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele
  • Pentru piftele
  • 300 gr carne tocata
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru,pasta de ardei iute
  • Pentru sos
  • 4 rosii
  • 2 fire de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piftele by J.Oliver:

Preparam chiftelele:Carnea tocata o amestecam cu condimente  si formam bilute mici , le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca.

Sosul:Rosiile le oparim 2 minute in apa pentru a putea indeparta coaja .Apoi le taiem cubulete.Intr-o tigaie incinsa turnam uleiul apoi prajim busuiocul si usturoiul timp de 2 minute ,turnam rosiile si le clocotim 5 minute apoi asezonam cu sare  .

Pastele le fierbem conform instructiunilor .Intr-o tigaie incinsa punem 3 linguri din uleiul care ne-a ramas de la piftele si adaugam pastele si piftelele ,le tinem cam 2 minute pe foc.Pastele le asezam pe platou si turnam sos de rosii peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piftele by J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasticcio di fusilli