''Taci si-nghite''

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2013 | 58828 vizualizari

 

Taci si-nghite,taci si-nghite,dar pana cand...am tot vazut pe aici si am zis sa tac,dar a venit randul sa si fac.....mai ales ca am vas nou.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g malai
  • 1 l apa ( lapte)
  • 50 g unt
  • 200 g smantana grooasa
  • 250 g afumatura( piept afumat,carnati porc,carnati oaie)
  • 200 g branza burduf
  • 200 g branza oaie veche
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Taci si-nghite'':

Facem o mamaliguta mai moale din apa ( lapte) si malai.Afumatura o taiem bucatele mici si o calim cca 10 min.Cand mamaliga a fiert adaugam in ea,untul,smantana,cele doua feluri de branza si omogenizam.Pregatim un vas de yena,il ungem cu putin unt si apoi alternam straturi de mamaliga si afumatura.Deasupra facem niste adancituri si spargem ouale,apoi radem cascaval si bagam vasul la cuptor pana cand ouale sunt coapte si se rumeneste bine.

TIPS-URI

1

in apa de mamaliga adaugam putina sare

Daca ti-a placut reteta noastra "''Taci si-nghite''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]