- 500 g malai
- 1 l lapte (apa)
- 50 g unt
- 100 g smantana
- 200 g branza sarata rasa
- 200 g carnati afumati
- si/sau 150 gr kaiser sau 100 bacon (pot fi combinate toate trei , sau doar carnati , fiecare cum ii place )
- 3 oua
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Taci si inghite:
						
    -  Se face o mamaliga mai moale din lapte si malai, in care se incorporeaza smantana. 
- Carnatii, bacon-ul sau kaizer-ul ( sau toate ) , se taie in bucati mici si se calesc 5-6 minute in 1 lingura ulei.
-  Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza: un prim strat de mamaliga, apoi amestec prajit, din nou mamaliga,
 se presara branza rasa si se acopera cu mamaliga ramasa.
- Cu ajutorul unei polonic, se fac din loc in loc adancituri,
 in care  se aseaza ouale si se presara cu sare.
- Se da vasul la cuptor, pentru 25-30 minute, pana se rumeneste frumos mamaliguta, iar ouale sunt gatite.
TIPS-URI
						
												1
Reteta taci si inghite se poate face si fara afumatura , iese foarte buna si asa (poza nr 2 de mai jos este varianta fara carnati sau orice fel de afumatura )
 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si inghite" nu uita sa-i faci un review.