Supa ungureasca de pui

de Sidy in Supe, 13 Apr 2012 | 9155 vizualizari

 

Si o supa ....putin mai altfel.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 patrunjel radacina
  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2-3 frunze varza proaspata
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • boabe de piper
  • fidea sau galuste de gris
  • sare
  • frunze de patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ungureasca de pui:

Se curata zarzavatul , se spala bine si se taie in 4 morcovii , patrunjelul radacina si rosia . Gulia si telina se taie felii.Frunzele de varza se lasa intregi la fel ca si cateii de usturoi.Ceapa se lasa intreaga.

Pulpele spalate ,se pun la fiert in apa cu sare, se spumuiesc apoi se adauga toate legumele si boabele de piper si se lasa sa fiarba supa la foc mic pina cand sunt fierte carnea si legumele.

Cand supa este gata se scot pulpele si se prajesc, folosindu-se la felul doi.

Fideaua sau galustele  se fierb separat dupa metoda cunoscuta.

La servire se pune in farfurie fidea sau galuste, legume, supa si deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ungureasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa ardeleneasca de pui cu legume ( becsinalt leves)