Supa de vacuta,dreasa cu smantana.

de PapaVio in Vita, 22 Feb 2014 | 4547 vizualizari

 

Este o mancare 'usoara' care poate fi servita inainte de orice alta mancare de "felul 2

 

INGREDIENTE

  • 1litru de supa de la 1kg de cartofi fierti,
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • spaghetti sau taitei de casa
  • 1kg.carne de vita cu os
  • 200g smantana
  • patrunjel,marar
  • sare,piper
  • bors acru (facultativ)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vacuta,dreasa cu smantana.:

Spalam morcovii,carnea,patrunjelul si mararul ;facem 6 portii din carnea cu os.

Punem intr-o oala de ~7 litri,carnea,supa de cartofi si completam cu apa pana e aproape plina oala. Adaugam ceapa si morcovii taiati in jumatate si lasam pe foc pana carnea e fiarta.

Punem in oala taiteii si ii lasam sa fiarba,timp in care amestecam smantana cu supa fierbinte mestecand pana obtinem un sos mai subtire dar omogen.Adaugam smantana in supa,mararul si patrunjelul, sare si piper.Lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Cine doreste, inainte de ultimul clocot punem borsul acru (1/2 litri).

Serviti fierbinte cu un ardei iute alaturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta,dreasa cu smantana." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro