Supa de curcan

de susu in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2010 | 7179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan piept, pulpe sau tacimuri  
  • o ceapa zdravana
  • 4  morcovi  
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc telina mai mica
  • 2 buc  cartofi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1/4 lingurita piper vegeta
  • patrunjel verde
  • 1 cub concentrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat morcovii se taie felii sau bucati mai mari la fel si patrunjelul, pastirnacul, cartoful si telina si se adauga condimente. Eu le-am taiat cu aparatul de forme pentru un aspect placut. Am Pentru reusita se fierbe la foc mic pentru a iesi limpede. Carnea de curcan fierbe mai greu asa ca necesita mai mult timp. Dupa fierbere se strecoara prin tifon si se fierb taitei sau galustele la foc domol.
Se serveste cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

07.04.2010, 22:00

ciorba de curcan? cine nu ar vrea?

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:06

inghit in sec.....................eu am facut de paste friptura ce curcan....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 01:00

nu-i bai ca e cu piept , chiar asa imi place .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste