Supa crema de conopida

de Valclaudia in Supe, 31 Aug 2015 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 1 radacina de telina mica, cca 200 gr.
  • 2 ardei grasi (galbeni sau portocalii)
  • 1 conopida
  • 2l apa rece
  • 3 linguri ulei de porumb
  • sare si piper macinat dupa gust
  • mix din boabe de piper (optional)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida:

Curatam si spalam legumele apoi le punem la fiert in apa cu sare pana patrunde furculiota usor in buchetelele de conopida.

Scurgem apa in care am fiert legumele intr-un vas separat, apoi mixam cu blenderul legumele pana obtinem o pasta de consistenta unui piure.

Adaugam uleiul de porumb si turnam cate putina apa din cea pe care am strecurat-o mai devreme si am pastrat-o pentru diluarea piureului de legume.

Se adauga apa in functie de gustul fiecaruia, unii prefera supa-crema mai lichida, altii mai consistenta.

Gustam, asezonam cu sare si piper macinat si servim.

La servire picuram in farfurie putin ulei de porumb, presaram boabe de piper colorat si verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli cu gorgonzola