Sunca condimentata

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 9033 vizualizari

 

Un aperitiv pregatit tot de Florii (impreuna cu sotul meu). Chiar daca este mai potrivit in serile de iarna cu o palinca din Ardeal, nu a fost de lasat deoparte nici acum!

 

INGREDIENTE

  • slanina de porc cu soric
  • o fasie de carne de porc
  • zeama de varza murata
  • condimente: sare, boia iute, usturoi pisat, cimbru, tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca condimentata:

Batatorim fasia de carne (ca la snitele), o punem peste bucata de slanina si le condimentam din plin, dupa gust, bineinteles! Rulam slanina si o legam bine cu o sforicica, pentru a nu se desprinde carnea. O punem apoi la fiert in zeama de varza atat timp cat consideram necesar.

O servim doar dupa ce s-a racit complet, cu un paharel de palinca!

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Zeama de varza este esentiala pentru a obtine o sunca gustoasa si frageda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca condimentata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne de porc