Sufleu de dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 4863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt sos bechamel
  • 30 gr unt
  • 2 lingurite faina
  • 250 ml lapte
  • sare
  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • sare
  • 100 gr branza-cascaval
  • piper
  • busuioc
  • pt sosul de castraveti:
  • 4 felii castravete,
  • 2 linguri smantana
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se prepara mai intai sosul.

Se topeste untul,se adauga faina si se pune laptele. Se lasa la racit

Se da dovlecelul pe razatoare si se pune la calit pana nu mai e zeama in tigaie

Se adauga peste sosul racit galbenusurile de la oua apoi dovlecelul. Se adauga si branza

Separat se bat albusurile spuma si se adauga peste compozitia cealalta amestecand cu lingura.

Se potriveste de sare si piper si busuioc

Se da la cuptor 20 min la foc potrivit

Iese un sufle superrr

Sosul care se serveste cu sufleu se face usor. Dam castravetele pe razatoare, adaugam smantana si sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]