Sufleu de ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 26 Noi 2010 | 8127 vizualizari

 

Aceasta reteta o dedic tuturor celor care se declara dependenti de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • 1 cana smantana
  • 1 cana zahar tos
  • 250 g ciocolata rasa
  • 4 oua separate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ciocolata:

In primul rand batem albusurile spuma.

Apoi punem smantana intr-o cratita si adaugam sucul si coaja de portocala. Le lasam sa dea in clocot. Noi amestecam in timpul acesta compozitia. Dupa ce a dat in clocot, dam cratita la o parte de pe foc si adaugam ciocolata rasa. Amestecam bine, pana se topeste ciocolata.Adaugam apoi zaharul si mai amestecam putin. Integram in compozitie galbenusurile. Adaugam apoi albusurile batute spuma si amestecam usor. Turnam in forme si punem la congelator pana in momentul in care vrem sa coacem sufleurile – poate sta la congelator si cateva zile.Sufleul il bagam in cuptor direct din congelator. Coacem timp de 20 de minute la 180°C. Yammy!!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

15.12.2010, 23:30

poti sa le incerci draga Ionix, nu ai cum sa dai gres!

divainbucatarie 1

15.12.2010, 23:31

Multumesc MoliCook!

gaby_duceag 1

15.12.2010, 23:32

sunt la favorite .desi..zic ca nu mai fac..zic ca nu mai mananc.........
.......

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac