Sufleu de cartofi cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2010 | 26746 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare,
  • 1 kg cartofi,
  • 100 gr cascaval ras,
  • 100 gr telemea rasa,
  • 4 oua,
  • 4 linguri de unt,
  • 1/2 catel usturoi pisat,
  • condiment pt pui,
  • 2 linguri smantana,
  • 3 rosii cherry,
  • cateva felii de ardei gras,
  • sare,vegeta,
  • 1lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu piept de pui:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 20minute,se scurg si se mixeaza.

Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu condimentul de pui si se prajeste la foc iute pe ambele parti.

Pireul de cartofi se amesteca cu smantana,galbenusurile de ou,cascavalul,telemeaua si usturoiul pisat.

Separat se bat albusurile de ou cu un praf de sare si se incorporeaza incet in pireul de cartofi.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se rastoarna pireul.Deasupra se pun bucatile de carne,rosiile taiate in doua si fasiile de ardei.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 35minute.Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi cu pesmet si pulpe de pui