Sufleu de broccoli cu branza

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 6533 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 g broccoli

500 g brânză de vaci

3 ouă

300 ml lapte

3 linguri făină

3 linguri unt

1 lingură pesmet

sare

piper

Pentru servire:

smântână

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu branza:

Se desface broccoli în buchețele. Se spală bine sub jet de apă rece. Se pune la fiert în apă clocotită pentru 5 minute, se scurge și se trece prin jet de apă rece, chiar apă rece cu gheață (pentru a opri fierberea și a rămâne verde). Între timp punem făina la călit în untul topit. Stingem cu lapte și amestecăm bine cu un tel până se îngroașă sosul.

Se opresc câteva bucățele de broccoli pentru ornare, iar restul se toacă mărunt. Amestecăm broccoli cu gălbenușurile, sosul, brânza și albușurile bătute spumă. Condimentăm cu sare și piper. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu o lingură de pesmet. Se coace la 180 grade C pentru 40-50 minute sau până se rumenește ușor pe margine. Servim cu smântână și ornăm cu bucățele de broccoli fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.03.2016, 19:46

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:49

-Marius- 1

21.03.2016, 09:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne tocata de pui