Sturion pe placa de sare

de Panacris in Peste, 21 Iul 2019 | 3419 vizualizari

 

Un pește regal, din păcate de acvacultură, dar tot la fel de bun de savurat.
Am vrut să-l prepar simplu, ca să-i simt gustul real. Daaa, are gust de pește de Dunăre ;) Bunnnn, mai ales că nu are oase ;) E un peste tare bun de inclus in "meniu pentru copii" ;) mai ales ca n-are oase și scăpați de o grijă ;) 

 

INGREDIENTE

  • Sturion file cca. 500 g,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Placă de sare de la Praid (e bună și cea de Himalaya).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sturion pe placa de sare:

Sturionul curățat se pune la gătit pe placa de sare preîncălzită în cuptor la 250 g, cca. 10 minute. După cca. 10 minute, bucățile de sturion se întorc și se stropesc cu un pic de ulei de măsline, lăsîndu-se la gătit încă 10 minute la 200 g.

Sturionul se servește după gustul fiecăruia cu lămâie sau mujdei ;), pâine, mămăligă sau cartofi natur cu sos de capere.

Cum spuneam mai sus, daaa, are gust de pește de Dunăre ;) Bunnnn, mai ales că nu are oase ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion pe placa de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]