Stufat de porc cu farfale

de Valclaudia in Porc, 18 Mai 2014 | 3846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 7-8 fire de ceapa verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de porc cu farfale:

Taiem carnea bucati potrivite ca marime si o punem la prajit in cateva linguri de ulei.

Intre timp curatam si spalam ceapa, apoi o taiem rondele.

O punem in cratita peste carne, adaugam 1 cana cu apa , condimente (sare si piper dupa gust) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si constatam ca si carnea e fiarta suficient.

Punem rosiile pasate, amestecam, presaram marar verde tocat si servim cu farfale (pe care le fierbem urmand instructiunile de pe ambalaj).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu farfale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de porc scaldat in sampanie