Strudel cu cirese

de Ksenya in Dulciuri, 15 Iun 2015 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul l-am folosit pe cel de la la placinta cu mere "Mama Lucia|vezi reteta http://www.bucataras.ro/retete/placinta-cu-mere-mama-lucia-39623.html Umplutura
  • 1 kg cirese curatate de samburi si scurse de suc.
  • 4-6 biscuiti sau piscoturi sampanie macinati la robot
  • 3 linguri zahar ,optional (eu n-am pus, au fost ciresele foarte dulci)
3 linguri unt topit pentru uns strudelele si zahar pudra vanilat pentru ornat.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu cirese:

Aluatul se prepara intocmai ca cel de la reteta mai sus mentionata, lasam la odihnit pentru min 30 minute apoi il impartim in 3 bile.

Ciresele le amestecam cu bicuitii dati la robot. 

Fiecare bila o intindem foarte subtire pe un prosop special pentru patiserie pe care l -am presarat cu faina alba pentru a evita lipirea cocai de prosop,eu am gasit in comet prosopul respectiv, dar se poate face si acasa. Se intinde umplutura intr-o margine si se ruleaza prosopul cu coca cat mai strans. Apoi se ia cu tot cu prosop si se rastoarna cu grija intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu unt topit .intepam cu o scobitoare din loc in loc si dam la cuptor pentru 30 minute. Dupa ce s-au racit pudram cu zahar pudra vanilat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de cafea cu sos de vin