Strudel cu branza

de Miha in Dulciuri, 28 Noi 2011 | 6771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi subtiri de placinta
  • ~100 ml ulei pentru uns foile
  • Pentru umplutura:
  • 300 g branza de vaci cremoasa
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • esenta de rom
  • Pentru sos:
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza:

Branza se mixeaza cu ouale, zaharul si esenta de rom pana obtinem o crema fina.

Pentru fiecare strudel vom folosi 3-4 foi de placinte, pe care le vom unge bine cu ulei. Le suprapunem, punem 4-5 linguri din compozitia de branza de-a lungul foii (ca o fasie), apoi rulam. Punem rulourile obtinute intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele.

Pentru ca strudelul sa iasa moale si bun, vom prepara un sosul:

Turnam uniform deasupra strudelelor. Dam tava la cuptor la foc mediu pana se rumenesc. Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza.

TIPS-URI

1

Daca branza este prea uscata se adauga 1-2 linguri smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]