Sticsuri „Retetele Danielei”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 10548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 250gr margarina,
  • 25 gr drojdie, 
  • un pahar lapte cald, 
  • sare
  • mac,susan,chimen,sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticsuri „Retetele Danielei”:

- lasi drojdia in lapte 20 min apoi adaogi la faina, framanti si pui margarina moale le tai imediat ,le ungi cu ou si pui deasupra ce vrei,(mac,susan,chimen,sare) le lasi la cuptor pana isi schimba culoarea.

- cuptorul incins in prealabil.

TIPS-URI

1

NOTA: cu o reteta ies 2 tavi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticsuri „Retetele Danielei”" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

19.03.2011, 18:22

Vreau si eu...

bogdanel_motanel 1

11.04.2011, 14:45


o sa fac si eu

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]