Stelute umplute cu pasta de peste

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 4554 vizualizari

 

Sunt un fan inrait al foietajului asa ca nu puteam rata ocazia de a introduce aceste stelute in meniu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 50 g unt
  • 1 conserva de peste (mie imi place mult tonul)
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute umplute cu pasta de peste:

Am decongelat aluatul si am decupat stelute, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Stelutele le-am copt in tava neunsa, cca 12 minute; dupa ce s-au racit le-am perforat cu lama cutitului.

Am mixat untul moale cu pestele din conserva (scurs), am adaugat zeama de lamaie si putin maghiran. Cand s-a alifiat compozitia am strecurat-o intr-o seringa pentru ornat si am umplut stelutele de aluat.

Le-am tinut la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute umplute cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj