Spirale cu pui si sos

de madi_marin in Fusilli, 28 Ian 2010 | 8108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g paste spirale
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • condimente pentru pui
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pui si sos:

Pulpele de pui se pun la fiert . Cand mai scade apa se mai adauga. Cand carnita e gata se scoate din supa si se da la racit. In supa se pun pasta de tomate, usturoiul, oregano, condimentele pentru pui si piper si se lasa sa se ingroase sosul pe foc mic.

Pastele se pun si ele la fiert si cand sunt gata se scurg de apa. Carnita racita se curata de pe oase si se marunteste. Pastele si carnita se toarna in sos, se amesteca si se mai lasa putin inainte de servire ca sa se imbibe bine pastele cu sos si condimente.

Noi am servit cu gogosari in otet.

TIPS-URI

1

Se poate pune tot amestecul intr-o tava unsa cu putin ulei si se poate da la cuptor pentru 15-20 de minute.

2

La  servire se poate presara cascaval ras pe fiecare portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pui si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sylvia 1

28.01.2010, 22:25

Excelent arata, m-am delectat macar din priviri

madi_marin 1

28.01.2010, 23:09

Nicolae 1

29.01.2010, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui