Spezzatino

de Bucataras in Vita, 26 Mar 2011 | 4964 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  2 linguri faina
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 500 gr pulpa vita taiata cubulete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o ceapa tocata
  • 250 ml vin rosu
  • 3 linguri pasta de rosii Cirio Pasata
  • 4 cartofi mari taiati in sferturi
  • 100 gr mazare
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 100 gr morcovi taiati cubulete
  • 2 lingurite de zahar
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spezzatino:

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Spezzatino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
"Daoud Pasha"- Chiftelute la cuptor cu sos de rosii