Spatzle cu amestec de mirodenii

de simona72 in Paste, 8 Dec 2013 | 5684 vizualizari

 

Nimic mai simplu pt o masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga spatzle
  • 1 punga amestec de mirodenii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 bucata carnat cu cimbru de la Sergiana
  • 3-4 felii de pulpa de porc crud uscata de la Sergiana
  • 1 cutie suc de rosii 500 ml
  • 1 cescuta vin rosu
  • 1 lingrita sos Piri Piri sau orice sos iute
  • 150 gr masline Kalamata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu amestec de mirodenii:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 2 linguri ulei de masline. Se adauga carnatul taiat feliute, la fel si pulpa de porc si se calesc usor. Apoi vine randul usturoiului taiat feliute si sucul de rosii. Lasam pe foc sa fiarba 15-20 minute, pana carnurile sunt patrunse. Adaugam mirodeniile, sosul iute, vinul, amestecam si adaugam pastele si maslinele. Amestecam bine toate ingredientele, punem tot amestecul intr-un vas termorezistent si dam vasul inca 15 minute la cuptor la 160-170 grade.

Serviti pastele calde. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

merg de minune alaturi de muraturi

2

atentie, pastele absorb tot lichidul(sosul), asa ca daca vi se par prea uscate mai adaugati din apa in care au fiert pastele si/sau suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu amestec de mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:17

Panacris 1

10.12.2013, 11:33

am intrat că am zis că-i mai de post, adică fără carne Dar merge și cu carne și cârnați!

simona72 1

10.12.2013, 13:17

merge si fara Cris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]